Bent u voor uw event op zoek naar een frisse benadering van eenzaamheid? Ik kan een interactieve (online) workshop verzorgen voor een kleine groep maar ook een presentatie geven voor een wat groter publiek. Mijn specialiteit is het uitleggen van het zichzelf versterkende mechanisme van eenzaamheid. Dus wilt u écht inzicht verschaffen over het mechanisme achter eenzaamheid op individueel niveau? 

 

Ga naar contactformulier


Ervaringen van anderen 

Movisie op jaarcongres Zorg+Welzijn

Hoe bijzonder is het om als start-up een bijdrage te mogen leveren aan hét landelijke event op het gebied van eenzaamheid? Namelijk het Jaarcongres eenzaamheid Zorg+Welzijn. Bureau Over-ons is door Movisie gevraagd een bijdrage te leveren aan de workshop 'Spelen met gedachten'.

Wanneer? 23 januari 2020 in Ede. Ook werkte ik mee aan de gelijknamige Movisie-brochure 'Spelen met gedachten'


Gastcollege eerstejaars studenten Social Work Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), 

Dit gastcollege werd (ondanks het tijdstip) door de 21 aanwezige studenten met een 7,9 beoordeeld. Studenten waardeerden vooral de interactie en de nieuwswaarde van het college. Ook de getoonde filmpjes werden gewaardeerd. 

Wat we bespraken

  • Belang van verbinding
  • Invloed van eenzaamheid op gezondheid
  • Proces verstoorde waarneming
  • Omgaan met eenzaamheid
  • Huidig aanbod

Leuke quiz met goed uitgelegde onderbouwde vragen, heel goede en leerzame filmpjes, duidelijk en fijne uitleg. Dank u wel! 8,5/9

Wanneer? 28 november 2019, van 15.00 tot 17.00 uur

Op zoek naar een spreker of workshopleider?
Bel: 06 - 81789324