Zo krijg je meer contact

Met jouw communicatie en gedrag bepaal je in feite hoe mensen op jou reageren. Ben jij open en vrolijk? Grote kans dat mensen ook vrolijk en open tegen jou doen. Ben jij daarentegen in jezelf gekeerd, somber en zeg je weinig dan bestaat de kans dat je dit ook oproept in jouw contact met anderen. In deze training laat ik je zien hoe je dat kunt doorbreken.

Deze reis maken we samen

Om jezelf dat nieuwe gedrag echt eigen te maken, is het heel belangrijk dat je elke dag met deze training aan de slag gaat. Alleen dan krijgt jouw nieuwe gedrag de kans om een nieuwe gewoonte te worden die ook echt bij je past. En dat hoeft niet lang te duren. Ongeveer tien minuten per dag volstaat.

Wat gaan we doen?

De ene dag krijg je misschien alleen informatie, de andere dag is het misschien een mindfulness-oefening of een schrijfoefening. En natuurlijk ga je straks ook oefenen in de praktijk; in jouw dagelijks leven. Kortom; deze aanpak is superafwisselend, nooit saai en kost niet veel tijd.

Om voornemens en gedragsverandering ook écht te realiseren, helpt het als je van te voren bedenkt wannéér je met deze training aan de slag gaat. Ben je bijvoorbeeld een avondmens of een ochtendmens? Lijkt het je iets om als je onderweg bent naar je werk in de trein er even tijd voor te maken, of liever juist als je thuis komt van je werk en even tot rust wil komen? Het maakt niet uit wannéér je tijd maakt voor de training; kies gewoon een dagelijks moment dat bij je past. En blok dat moment in je agenda.

De opdracht van vandaag

De opdracht van vandaag is dan ook om voor de komende week elke dag 15 minuten in je agenda te blokken voor deze training.

Tijd maken meer contact
Wil jij meer contact? Maak dan tijd vrij in je agenda voor deze training.