Nieuwe website online

Het mag best gezegd worden: ik ben er trots op. Mijn eigen website Over-ons. De website die letterlijk gaat over 'ons', over hoe wij met elkaar omgaan. En over hoe je van 'ik' naar 'ons' kan komen. Over-ons is bedoeld voor iedereen die graag een wat leuker sociaal leven wil en die daar zélf iets voor wil doen. Hier bij Bureau Over-ons laat ik je zien hoe je dat doet.

Signaalgevers

De Belgische psychiater Dirk de Wachter noemde eenzame (kwetsbare) mensen onlangs de signaalgevers van onze tijd. Ik vind dat heel mooi gezegd; want eenzaamheid ís geen individueel probleem. Eenzaamheid is een gevolg van hoe we onze samenleving georganiseerd hebben. De één is mogelijk gevoeliger voor de consequenties dan de ander; maar daarmee blijft eenzaamheid evengoed een collectief probleem. 

Ik ga het komende jaar regelmatig blogs plaatsen. Blogs over alledaagse sociale situaties, over de keuzes die je daarin kunt maken en over de gevolgen van die keuzes.Ik ga blogs plaatsen over relevante boeken en literatuur die ik gelezen heb. Met die blogs hoop ik in te spelen de dilemma's waar zovéél mensen vandaag de dag mee geconfronteerd worden. En vooral hoop ik antwoorden te geven op vragen van lezers. Dus heb je vragen? Schroom niet en laat het me weten. Als ik zelf het antwoord niet weet, dan ga ik voor jou op zoek naar het antwoord. Zodat ook jij een stukje dichter bij ons we komt. 

Hartelijke groet,

Deze website is gebouwd door Koen Bakx van pixelXp

Wat vind je ervan?

Ik hoor graag wat je van me website vindt.