Zo gaat het aanmelden voor Meer Contact in zijn werk

Als de werving loopt, kunnen cliënten starten met Meer Contact. Cliënten starten wanneer het hén uitkomt. Ze hoeven niet te wachten tot er een groep begint en kunnen ook 's avonds of in het weekend starten. Lees hier hoe dat werkt.

Kiest jouw organisatie voor Meer Contact? Dan krijg je van Bureau Over-ons twee digitale formulieren.

Formulier 1: Vooraanmelding

Het eerste formulier is een 'Ja, ik wil meer weten'-formulier. Dit formulier is in feite een vooraanmelding. Dit vooraanmeldingsformulier kan op de website van je organisatie geplaatst worden, in mailings geplaatst worden en op social media gebruikt worden. Belangstellenden vullen hier hun naam, woonplaats, e-mail en telefoonnummer is. Een automatisch afschrift van het antwoord komt in jouw mailbox. Jij neemt vervolgens telefonisch contact op met de belangstellende en bepaalt of hij of zij mee mag doen. Je kijkt daarbij bijvoorbeeld naar woonplaats en motivatie.

Formulier 2: Aanmelding

Is dat het geval en wil de kandidaat óók meedoen? Vul dan het definitieve aanmeldingsformulier in. Daarna begint de training automatisch. Jij ontvangt hiervan als sociaal werker per direct een afschrift in je mailbox. 

Geen inlogcode: We willen Meer Contact zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom werken we (nog) niet met een inlogcode. Jouw bundel met licenties blijft een jaar geldig. En jaar na activering van de eerste licentie wordt de informatie van het internet verwijderd. Deelnemers hebben dan geen toegang meer.

We willen Meer Contact zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom werken we (nog) niet met een inlogcode.

Eigen bijdrage

Mogelijk wil jouw organisatie een eigen bijdrage vragen van deelnemers. Een eigen bijdrage kan een drempel opwerpen; anderzijds zorgt een eigen bijdrage voor extra commitment. De eigen bijdrage mag nooit hoger zijn dan de aanschafprijs van de licenties. Bureau Over-ons kan de eigen bijdrage voor jouw organisatie innen. 

 

Ga naar Begeleiding per contactmoment

 

 

Inhoudsopgave

 


Voorbeeldformulier

Vul het vooraanmelding-formulier hieronder gerust in! Je merkt dan hoe het werkt én je krijgt meteen een mail met nadere informatie. Belangstellenden krijgen deze mail ook.

Vooraanmelding