Aandacht voor communicatie

Communicatie is voor alle producten en activiteiten een continue proces. Omdat Meer Contact een online en dus niet fysiek zichtbaar project is, is communicatie extra belangrijk. Hier ligt een taak voor Bureau Over-ons én voor de lokale organisatie.

Wie doet wat?

  • Bureau Over-ons levert communicatiematerialen bij de start van het project. Ook gedurende de looptijd van het project worden regelmatig persberichten of afbeeldingen aangeleverd. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Bij aanvang van het project ontvang je als organisatie een aantal materialen (voorbeelden op deze pagina). Gedurende de looptijd ontvang je regelmatig beeldmateriaal en persberichten.
  • De lokale organisatie is en blijft echter verantwoordelijk voor de eigen website, voor het plaatsen van social media berichten, voor het regelmatig in de eigen nieuwsbrief opnemen van berichtgeving over Meer Contact. Kortom: de normale communciatie-activiteiten.  

Gebruik een QR-code

Wist jij trouwens dat het een grote hobbel is om mensen van een papieren folder of tekst op de juiste internetpagina te krijgen? Je moet dan namelijk een www.moeilijke-urll-.nl overtikken. Type je één lettertje verkeerd dan krijg je een foutmelding. Veel mensen haken dan af.

Met een QR-code hoef je alleen maar de camera van je mobiel op de code te richten en je komt dan vanzelf op de juiste internetpagina. Handig he? Daarom is het belangrijk dat je op alle papieren materialen een QR-code plaatst. Probeer het maar eens met onderstaande code!

Internet of things: QR-code

 

 

Planning en organisatie

                

    

Inhoudsopgave

 


 

Voorzijde flyer 

 

Voorbeeld van social media-afbeelding

 

Banner Combiwel